OnderhoudNL

De OnderhoudNL Garantie regeling hanteert consumentenvoorwaarden en garanties die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Deze unieke regeling biedt u optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.

Zekerheid

Als u als particulier of VvE een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt.

De OnderhoudNL Garantie hanteert consumentenvoorwaarden en garanties die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Daardoor kunnen alleen schilders-, glas-, behangbedrijven deelnemen die onder andere in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s en gecontroleerd worden op hun kwaliteit. Deze unieke regeling biedt u optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.

Voor meer info zie www.onderhoudnlgarantie.nl/

 

Privacybeleid:

Hieronder valt het zorgvuldig omgaan met uw (persoons) gegevens.

Dit zijn de gegevens die wij van u ontvangen:

a) Naam en adresgegevens

b) Contactgegevens

c)Bankrekeningnummer

Deze gegevens hebben wij nodig voor het opmaken van een offerte, om contact met u op te nemen en te controleren of uw betalingen bij ons  zijn binnengekomen. Wij hebben uw gegevens in ons bezit tot het moment waarop beide partijen aan alle verplichtingen hebben voldaan. Mocht het niet tot een overeenkomst leiden, dan houden wij uw gegevens in ons bezit tot de datum waartegen ons aanbod aan u is komen te vervallen.

Na uitvoering van de opdracht houden wij uw gegevens slechts met uw instemming in ons bezit als daarvoor een aan te wijzen doel is. Hier stemt u in ieder geval mee in op het moment dat wij een overeenkomst aangaan voor meerdere jaren.

Wij zullen uw gegevens slechts delen met derden indien u daarvoor uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven.

Onze website maakt geen gebruikt van Cookies.

U heeft de mogelijkheid om uw gegevens bij ons op te vragen, te wijzigen en u kunt ons verzoeken uw gegevens te verwijderen uit ons bestand. Uw verzoek zal zo spoedig mogelijk verwerkt worden. U kunt hiervoor contact opnemen met:

Dhr. F.J. de Koning

Benedenweg 59

1834 AK Sint Pancras

info@frankdekoning.nl

 

Wij dragen zorg voor een goede beveiliging van de locatie waar wij u gegevens opslaan. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van dit privacybeleid te alle tijden  te wijzigen.

U kunt voor vragen en/of opmerkingen contact met ons opnemen.

Contact

Benedenweg 59
1834 AK Sint-Pancras

Tel: 072-5642544
Email:info@frankdekoning.nl

Neem contact op